After Work 12.11.2020

Tule keskustelemaan johtosääntöä ja johtamisjärjestelmiä arvioivasta raportista 12.11. klo 16:00.
Yliopiston johtosääntöä ja johtamisjärjestelmiä arvioinut työryhmä on saanut raporttinsa valmiiksi, ja työryhmän puheenjohtaja esittelee sitä tiistaina 10.11. klo 10:30-11:30. Raporttia voi kommentoida sähköisellä lomakkeella 19.11. mennessä. Raportti on luettavissa kokonaisuudessaan intrasta: https://intra.tuni.fi/content/news/20406. Samalla sivulla on lisätietoja esittelytilaisuudesta ja kommenttien lähettämisestä.
Tattessa olemme pääsääntöisesti tyytyväisiä raportin sisältöihin. Moni työryhmän ehdotuksista on linjassa Tatten ajamien muutosten kanssa. Tule mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan siihen, millaiset tarkemmat kommentit lähetämme raportista! Järjestämme jäsenillemme vapaamuotoisen After Work -tilaisuuden torstaina 12.11. klo 16:00-17. Saat Zoom-linkin sähköpostiisi.
Mukana muun muassa työryhmän varajäsen Tuomas Tervasmäki, konsistorin jäsen Hanna Kuusela sekä Tatten hallituksesta Liisa Ahlava, Mikko Poutanen ja Sanni Tiitinen. Jos et pääse paikalle, mutta haluat vaikuttaa Tatten kommenttien sisältöön, voit lähettää viestiä Sannille (puheenjohtaja@tatte.fi). Huomaa myös, että jokainen yliopistoyhteisön jäsen voi kommentoida raporttia myös suoraan intran uutisessa mainitulla sähköisellä lomakkeella.