Osoitamme tukemme Tampereen yliopiston tukipalveluille kaikille avoimessa tapahtumassa torstaina 25.11.2021

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi torstaina 25.11.2021 klo 16.00 järjestettävään tukitapatumaan, jossa sytytämme kynttilät Voionmaan patsaalle muistuttamaan tukipalveluiden välttämättömyydestä. 

Tapahtumalla vetoamme yliopiston johtoon, että se harkitsisi päätöstä, jotta tutkimuksen, opetuksen ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen tarvitsemat tukipalvelut säilyvät. Tampereen yliopiston suunnittelemat 215 henkilöstövähennykset keskitettyihin tukipalveluihin vaarantavat yliopiston kaikki toiminnat, opetuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen. 

Henkilöstön reilun kohtelun ja toimivan yliopiston puolesta puhumassa on yliopistoyhteisön jäseniä henkilöstö- ja opiskelijajärjestöistä. Tapahtumassa esiintyvät myös Jouko Mäki-Lohiluoma ja Nätyn duo, joka esittää musiikkia juuri ensi-iltansa saaneesta NoLoVesta.

Tarjolla on kasvishernekeittoa. Luottamushenkilöt päivystävät neuvontapisteellä ja vastaavat yhteistoimintaneuvotteluihin liittyviin kysymyksiin.

Voit osallistua paikan päällä tai sosiaalisessa mediassa jakamalla oheisia kuvia. Sytyttämillämme kynttilöillä muistutamme järjen valosta tulevien päätösten edessä. Sosiaalisessa mediassa käytämme tunnisteita #ihminenratkaisee #johtoharkitsee.

Päivittyvän ohjelman löydät Tampereen yliopiston intrasta: https://intra.tuni.fi/fi/content/event/32233

 

Kuva: Jussi Jalonen