Tampereen korkeakoulun kansainvälisten jäsenten kokemuksia: Työpaja koskien kyselytutkimuksen raporttia ja suosituksia

 

Liity seuraamme perjantaina 13. toukokuuta klo 16.00–18.00 kun julkistamme Tampereen korkeakoulun kansainvälisen jäsenistön kokemuksia käsittelevän kyselytutkimuksemme raportin, ja auta meitä hahmottelemaan suosituksia paremmille käytänteille ja paremmalle edustukselle.

Tampereen yliopiston Tieteentekijät ry (TATTE) teki yhteistyössä Tampereen yliopiston Professoriliiton osaston kanssa kyselytutkimuksen Tampereen korkeakoulujen kansainvälisten tutkijoiden, opettajien ja henkilökunnan kokemuksista. Helmikuun 11. päivä pidetyssä tapahtumassa esittelimme tutkimuksen alustavia tuloksia ja aloitimme kallisarvoisen keskustelun Tampereen korkeakoulujen yhteisön kanssa.

Nyt järjestettävän tapahtuman tarkoitus on edistää laajempaa keskustelua kyselytutkimuksen tuloksista sekä osallistujien jakamista kokemuksista ja ideoista. Tapahtumassa osallistujat voivat tuoda esiin kokemuksiaan (halutessaan nimettömänä), keskustella ideoistaan kollegojen kanssa, ja osallistua suoraan korkeakouluille esiteltävien suositusten muotoiluun.

Tuo ystäväsi tai kollegasi mukaan tapahtumaan! Kuten tutkimuksemme osoittaa, kansainvälisten jäsenten kokemukset koskettavat koko yliopistoyhteisöä ja täten kaikki yhteisön jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan. Esitelmät pidetään englanniksi, mutta tutkimusraportti on saatavilla englanniksi ja suomeksi, ja tapahtumassa on tulkkeja kääntämässä tapahtuman kulkua englannista suomeksi, jotta tapatuman kielellinen ympäristö on miellyttävä kaikille. Tapahtumassa tarjolla kahvia ja pientä naposteltavaa.

Kirjalliseen keskusteluun ja nimettömään kommentointiin tapahtumassa käytetään Flingaa.

 

– Missä –

Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere – huone Enquist, rakennus A, 2. kerros, tai Zoomissa: https://tuni.zoom.us/j/65074028220

 

– Aikataulu –

 14.00-14.45: Esittäytyminen ja kyselytutkimuksen tulosten ja raportin yleiskatsaus (Mila Bujić, Derek Ruez, Vesna Holubek)

14.45-15.00:  Kysymykset ja keskustelu

15.00-15.30: Työpaja suositusten tekemiseen

15.30-16.00: Yleiskatsaus ja yhteenveto

 

Tervetuloa!