Oletko kiinnostunut siis tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisesta yliopistossamme?

Tampereen yliopisto on uudistamassa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmansa loppusyksytä 2022. Vanha suunnitelma on voimassa 30.4.2023 asti. Uusi suunnitelma pyrkii ottamaan kiinni vanhan suunnitelman puutteita ja tekemään tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden seurannasta läpinäkyvämpää yliopistossamme. 

 

Uudessa suunnitelmassa eriytetään myös henkilöstöpoliittinen suunnitelma ja toiminnallinen suunnitelma pitäen sisällään oppilaitoksen näkökulman. Tatte pyrkii ehdottamaan jäseniään molempiin työryhmiin, jossa näitä suunnitelmia kehitetään. Työryhmän jäsenyys kestäisi vain suunnitelman valmistelun ajan.

 

Oletko kiinnostunut siis tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisesta yliopistossamme? Olisi tärkeää, että näihin työryhmiin voitaisiin nimetä osaavia tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden osaajia yliopistohenkilöstöstä, jotka osaavat edistää laadukkaiden suunnitelmien toteuttamista. 

 

Ilmoita halukkuudestasi osallistua Tatten edustajana näihin työryhmiin keskiviikkoon 12.10. mennessä Tatten assistentille (assistentti@tatte.fi).