Tule katsomaan Sorin sirkuksen Xyper-esitystä Tatten kanssa 9.12.2022

Jos loppuvuosi vaikuttaa ankealta ja energiat on loppu, liity tattelaisten seuraan perjantaina 9.12.2022 klo 18:00 seuraamaan Tatten piikkiin Sorin Sirkuksen vuoden 2022 joulushowta Xyperiä. Nettisivuillaan he kuvailevat esitystään näin:

“Xyper on energinen, räjähtävä ja sykähdyttävä spektaakkeli täynnä musiikkia ja sirkusta. Yleisö saapuu jännittyneenä odottamaan tajunnan räjäyttävää keikkaa alkavaksi. Kannustushuudot kasvavat, mutta alkamassa on ilta, jolloin kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Väistämätön on edessä.” (https://www.sorinsirkus.fi/xyper/)

Esimakua esityksestä saa videon muodossa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=DYIM4a8QD6o  ja vaikuttuneen arvostelun voi lukea täältä: https://kulttuuritoimitus.fi/kritiikit/kritiikit-tanssi/wow-mika-show-wow-mika-harrastus-sorin-sirkuksen-xyper-joulushow-on-nykysirkusta-parhaimmillaan/ .

Tatte on varannut yhteensä 20 lippua omille ja INA:n (Informaatioalan Akateemiset, Tatten sisarjärjestö Tieteentekijöistä) jäsenille. Paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa lippusi viimeistään 30.11.2022. Ilmoittautumislomake löytyy jäsenten sähköpostista.

Jos tarvitset pyörätuolipaikan, ole yhteydessä assistenttiimme (assistentti@tatte.fi), niin varaamme sinulle sellasen. Ota yhteyttä assistenttiin myös,  jos sinulla on kysyttävää 

Tarkemmat infot lähetetään osallistujille lähempänä ajankohtana, ja viimeistään 2.12.2022 lipun varanneille ilmoitetaan, riittikö heille lippua.

 

Ylläoleva valokuva on Kristian Wanvickin ottama. Lisää kuvia Xyperistä löytyy täältä.