TATTE myöntää apurahoja työyhteisön hyvinvointia tukevaan toimintaan tänäkin vuonna!

Haku päättyy: 31.5.2022

Onko sinulla idea, joka parantaa sinun ja työtovereidesi hyvinvointia? Haluatko innokkaasti luoda uudelleen yhteisöllistä ilmapiiriä, joka vallitsi kollegojesi kanssa ennen pandemiaa? Etsittekö  rahoituslähdettä asian toteuttamiseksi? Jos näin on, älä missaa tätä mahdollisuutta hakea TATTE:n  työyhteisön hyvinvointiapurahaa ja toteuttaa hyvät ideasi.

Tampereen yliopiston tieteentekijät ry (TATTE) myöntää jäsenilleen pieniä apurahoja (noin 50-400 euroa riippuen hakemuksen luonteesta) työyhteisön yhteisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja tukemiseen. Apurahaa voi hakea esimerkiksi yhteisöllisyyttä lisäävään toimintaan, virkistystapahtumaan tai yhteisöllistä työhyvinvointia edistävän hankinnan tekemiseen. Apurahaa ei myönnetä varsinaiseen tieteelliseen työskentelyyn, eikä sitä myönnetä takautuvasti. Myönnetty apuraha on käytettävä vuoden 2022 aikana.

Kohderyhmä: Kaikki yhdistyksen jäsenet voivat hakea apurahaa, mutta kaikkien apurahan käyttöön osallistuvien ei tarvitse olla Tatten jäseniä. Erityisesti tukea kohdennetaan työttömille jäsenille ja apurahatutkijoille. 

Hakemus: Hakemusta varten täytetään hakulomake, johon liitetään lyhyt, enintään 500 sanan mittainen kuvaus haettavan rahoituksen tarkoituksesta ja perustelut sen tarpeellisuudelle.

Raportointi: Apurahan saaneita pyydetään kirjoittamaan lyhyt, enintään A4-sivun mittainen kuvaus tarvittaessa kuvien kera siitä, miten apurahaa käytettiin ja onnistuivatko tavoitteet, joihin apurahan käyttökohteella pyrittiin. Raporttiin liitetään tositteet kustannuksista. Kyseisiä raportteja tai niiden osia voidaan käyttää esimerkiksi TATTEn viestinnässä.

 

Hakulomake lähetetty TATTE:n jäsenille sähköpostitse

 

Ilmoitamme hakijoille valinnoista kesäkuun loppuun 2022 mennessä.

 

Lisätietoja: assistentti@tatte.fi