Webinaari: Epävarmuustaidot 8.12.20

Kuluneena vuonna koronapandemia on haastanut hyvinvointiamme tilanteessa, joka on jo lähtökohtaisesti ollut monelle epävarmuuden sävyttämä. Siksi kutsummekin Sinut osallistumaan tähän verkossa pidettävään hyvinvointiwebinaariin. Webinaari on viimeinen kolmesta hyvinvointia käsittelevästä tilaisuudesta, jotka yliopistolla toimivat yhdistykset järjestävät yhdessä.

Tiistaina 8.12.2020 klo 16.00–17.30

TJS Opintokeskuksen kehittämisasiantuntija VTT Sikke Leinikin johdolla opitaan ymmärtämään, mitä epävarmuustaidot ovat, mihin niitä tarvitaan ja miten niitä voi kohentaa. Luennolla tarjotaan myös mahdollisuutta oivaltaa uutta ammattiin ja ammatissa toimimiseen liittyvien tunteiden ammatillisuutta vahvistavasta tai heikentävästä mekanismista.

Työhön ja työn tekemisen ympäristöön liittyvä epävarmuus ja sen kanssa pärjääminen on kiinnostanut Leinikkiä väitöskirjasta (http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-10-5515-7) lähtien. Leinikki väitteli Helsingin yliopistossa 2009.

Webinaarin osallistumislinkin löydät sähköpostistasi.

Muistathan virittyä taajuudelle ajoissa tiistaina, 8.12. klo 16.00! Mikäli et kuitenkaan ennätä kuulolle, jaamme linkin luennon tallenteeseen jälkikäteen.

 

Tapahtumasarjan järjestävät yhteistyössä

3T – Tampereen tekniikan tieteentekijät ry
INA – Informaatioalan akateemiset ry
JHL – Julkisten ja hyvinvointialojen liitto
Professoriliitto
PYRY – Pirkanmaan yhteiskunta-alan korkeakoulutetut
TATTE – Tampereen yliopiston tieteentekijät ry
TaYHY – Tampereen yliopiston henkilöstöyhdistys
TaYLL – Tampereen yliopiston opetusalan yhdistys
TEKTUNI – Tampereen yliopiston tekniikan akateemiset
TREY– Tampereen ylioppilaskunta