Kysely jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille 7.–28.9.2021

Tampereen yliopiston tieteentekijät TATTE ry kutsuu syyskuussa jäseniään ja TATTEn jäsenyydestä kiinnostuneita vastaamaan kyselyyn, jonka tarkoituksena on kartoittaa jäsenten ja jäsenyydestä kiinnostuneiden tarpeita ja intressejä. 

Kyselyn toteuttaa TATTEn toimeksiannosta Tutkimustie Oy. Kyselyyn vastaaminen on täysin vapaaehtoista ja se tehdään nimettömästi. Kyselyn vastauksia käsitellään luottamuksellisesti, eikä vastauksia yhdistetä muihin tietoihin tai rekistereihin. Aineistoa säilytetään TATTEn sähköisessä arkistossa. Kyselyn aineistoa ja tuloksia käytetään TATTEn edunvalvontatyön, viestinnän ja jäsenpalveluiden kehittämiseen.

Kysely on auki 7.–28.9.2021 ja voit vastata siihen täällä:

https://link.webropol.com/s/tatte

Kiitoksena kyselyyn käytetystä ajasta haluamme tarjota kaikille vastaajille Ärräkoodin, jolla voi lunastaa R-kioskilta haluamansa jäätelön (vaihtoehtoina Pingviini/Puffet/Twister). Koodin lunastamista varten pyydetään kyselyn lopussa sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitetta käytetään vain Ärräkoodin lähettämiseen, eikä sitä yhdistetä vastauksiin. Ärräkoodien toimittamista varten kerätyt tiedot käsitellään erillisenä listana. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan tietosuoja-asetusta. Kyselyn toteuttamista varten on laadittu suppea tietosuojailmoitus ja henkilötietojen käsittelyä koskeva riskien arviointi (saatavilla pyydettäessä, viestinta(at)tatte.fi). 

Kyselyyn liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä osoitteeseen viestinta(at)tatte.fi. Voit  perua sähköpostiosoitteesi käytön Ärräkoodin vastaanottamista varten ennen kuin koodit lähetetään osoittamalla pyyntö sähköpostiosoitteensa poistamista koskien Tutkimustie Oy:lle, info(at)tutkimustie.fi.

Linkkiä kyselyyn saa jakaa jäsenyydestä kiinnostuneille.