Kutsu Tatten sääntömääräiseen kevätvuosikokoukseen 28.4.2022 klo 17.00

Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n sääntömääräinen kevätvuosikokous järjestetään torstaina 28.4. klo 17 – n. klo 19.

Tatten kevätvuosikokous järjestetään hybridinä ja kokouskielenä käytämme pääasiassa englantia. Fyysisenä paikkana toimii Viikinkiravintola Harald (Hämeenkatu 23, 33200 Tampere), jossa osallistujille tarjotaan illallinen. Etäosallistuminen tapahtuu Zoomin kautta ja linkki kokoukseen pyritään toimittamaan paria päivää ennen kokousta. Etäosallistujille tarjoamme 20 euron arvoisen Kotipizza-kupongin.

Kokouksen jälkeen siirrymme Viihdekeskus Crazyyn (www.viihdekeskuscrazy.fi/). Siellä Tatte tarjoaa kierroksen minigolfia tai pääsyn Vihahuoneeseen, jossa halukkaat voivat purkaa lähivuosina kertyneitä patoutumiaan. Etäosallistujille tarjoamme Finnkinon leffalipun, jonka voi käyttää itse valitsemanaan ajankohtana.

Viimeinen ilmoittautumispäivä kevätkokoukseen on 22.4.2022. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen on lähetetty Tatten jäsenille sähköpostitse.

Etäosallistujaksi voi ilmoittautua 27.4.2022 asti laittamalla sähköpostia suoraan assistentillemme (assistentti@tatte.fi) ja pyytämällä kokouslinkkiä. 22.4.2022 jälkeen ilmoittautuneilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta saada Kotipizza-koodia tai Finnkino-lahjakorttia.

Muistathan, että olet tervetullut liittymään seuraan illan sosiaaliseen ohjelmaan vaikka et pääsisikään mukaan kevätkokoukseen. Laita tällöin sähköpostia assistentillemme (assistentti@tatte.fi)

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Esityslistan hyväksyminen
 4. Kokousvirkailijoiden valinta: puheenjohtaja, sihteeri, ääntenlaskijat ja pöytäkirjan tarkastajat
 5. Ilmoitusasiat
 6. Vuoden 2021 toimintakertomus
 7. Vuoden 2021 tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto
 8. Tili- ja vastuuvapaudesta päättäminen
 9. Tatten solidaarisuusperiaatteiden ja -käytäntöjen esittely
 10. Muut esille tulevat asiat
 11. Kokouksen päättäminen

Lämpimästi tervetuloa!

Tampereella 14.4.2022

Tatte ry:n hallitus