Kutsu Tatten sääntömääräiseen kevätvuosikokoukseen 24.4.2024 klo 17.00

Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n sääntömääräinen kevätvuosikokous järjestetään torstaina 24.4. klo 17–19.30 ravintola Damissa (Valssipadonraitti 2, Tampere). 

Osallistujille tarjotaan Ravintola Damissa illallinen. Kokouskielenä on pääasiassa englanti. Ilmoittauduthan kevätkokoukseen viimeistään 9.4.2024. Kokouskutsu sisältäen linkin ilmoittautumislomakkeeseen on toimitettu Tatten jäsenille sähköpostitse. Jos olet Tatten jäsen, mutta et ole saanut kutsua, ota yhteys Tatten assistenttiin Jaana Virtaan (assistentti@tatte.fi).   Kokoukseen voi osallistua myös etänä Zoomin kautta. Etäosallistumislinkki lähetetään etäosallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Kokouksessa käsiteltävät liitteet on lähetetty jäsenillemme sähköpostitse.

Suosittelemme lämpimästi jäämään DAM:iin vielä kokouksen jälkeen, sillä silloin vietämme rentoa iltaa tattelaisista koostuvassa porukassa vain meidän käyttöömme varatussa karaokehuoneessa virvokkeiden ja hyvän seuran parissa. Eli ota mukaan lauluäänesi, on se millainen tahansa – tai jos laulaminen ei ole sinun juttusi, varaudu huvittumaan muiden esityksistä – ja liity illanviettoomme! Olet tervetullut liittymään joukkoomme, vaikket olisi päässyt osallistumaan varsinaiseen kokoukseen. Tässä tapauksessa ilmoita tulostasi etukäteen assistentillemme Jaana Virralle (assistentti@tatte.fi)  

 

Kokouksen esityslista:

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Esityslistan hyväksyminen
 4. Kokousvirkailijoiden valinta: puheenjohtaja, sihteeri, ääntenlaskijat ja pöytäkirjan tarkastajat
 5. Ilmoitusasiat
 6. Keskustelua paikalliseen edunvalvontaan liittyvistä rooleista ja toimista
 7. Vuoden 2023 toimintakertomus
 8. Vuoden 2023 tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto
 9. Tili- ja vastuuvapaudesta päättäminen
 10. Muut esille tulevat asiat
 11. Kokouksen päättäminen

 

Lämpimästi tervetuloa!

Tampereella 2.4.2024

Tatte ry:n hallitus