Kutsu Tatten sääntömääräiseen kevätvuosikokoukseen 13.4.2023 klo 17.00

Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n sääntömääräinen kevätvuosikokous järjestetään torstaina 13.4. klo 17–19 ravintola Lillan Kökissä (Kurjentaival 35, Tampere). 

Osallistujille tarjotaan Lillan Kökissä illallinen. Kokouskielenä on pääasiassa englanti. Ilmoittauduthan kevätkokoukseen viimeistään 6.4.2023. Kokouskutsu sisältäen linkin ilmoittautumislomakkeeseen on toimitettu Tatten jäsenille sähköpostitse. Jos olet Tatten jäsen, mutta et ole saanut kutsua, ota yhteys Tatten assistentti Jaana Virtaan (assistentti@tatte.fi).   Kokoukseen voi osallistua myös etänä Zoomin kautta. Etäosallistumislinkki lähetetään etäosallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Kokouksen jälkeen halukkaat voivat matkata lautapelien kiehtovaan maailmaan lautapelikahvila Tavernaan (Rautatienkatu 10, Tampere). Matka Lillanista Tavernaan taittuu tarvittaessa Tatten tarjoamalla taksikyydillä. Olet tervetullut Tavernaan, vaikket pääsisi itse kevätkokoukseen. Jos lähdet vain lautapelailemaan, viestithän tästä Tatten assistentti Jaana Virralle (assistentti@tatte.fi). 

Kokouksessa käsiteltävät asiat (alustava):

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  3. Esityslistan hyväksyminen
  4. Kokousvirkailijoiden valinta: puheenjohtaja, sihteeri, ääntenlaskijat ja pöytäkirjan tarkastajat
  5. Ilmoitusasiat
  6. Vuoden 2022 toimintakertomus
  7. Vuoden 2022 tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto
  8. Tili- ja vastuuvapaudesta päättäminen
  9. Muut esille tulevat asiat
  10. Kokouksen päättäminen

Lämpimästi tervetuloa!

Tampereella 29.3.2023

Tatte ry:n hallitus

 

Kokousasiakirjat: