Kutsu Tatten sääntömääräiseen kevätvuosikokoukseen 22.4. klo 17

Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n sääntömääräinen kevätvuosikokous järjestetään torstaina 22.4. klo 17 – n. 18:30.

Kevätvuosikokous järjestetään tänä vuonna kokonaan verkossa, ja kaikki kokoukseen liittyvät esitykset, keskustelut ja äänestykset hoidetaan Zoom-palvelun kautta. Kokouslinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostiin.

Kuten aina, järjestämme myös hauskaa kokouksen jälkeistä sosiaalista ohjelmaa. Tällä kertaa saamme nauttia Jaakko Suomalan virtuaalisesta stand-up-komediasta (noin 30min). Sisältö on sekä englanniksi että suomeksi, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan ohjelmasta.

Jaakko on kokenut jyväskyläläinen koomikko, joka on naurattanut yleisöään jo seitsemän vuoden ajan yli 600 keikalla (lisätietoja Jaakon verkkosivuilla www.jaakkosuomala.fi).

Stand-up -tapahtuman jälkeen toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan katsomaan lyhytelokuvan verkossa Kanopy-palvelun kautta. Tällä kertaa olemme valinneet katsottavaksi elokuvan The Door. Jos haluat katsella elokuvaa kanssamme, pidä verkkokokous auki stand-upin päätyttyä, kirjaudu Kanopyyn ja hae elokuva. Elokuva löytyy täältä: https://tuni.kanopy.com/product/door.

Sosiaalinen ohjelma ilman virvokkeita on ajatuksenakin ikävä, joten tarjoamme kaikille kevävuosikokoukseen ilmoittautuneille jäsenille 20 euron arvoisen Kotipizza-kupongin (ilmoittautuminen 16.4. mennessä, kts. Ilmoittautuminen alla).

Jaamme kokousaineiston Tatten nettisivuilla (tällä sivulla) viikkoa ennen kokousta.

Ilmoittautuminen:

Kevätvuosikokoukseen voi ilmoittautua vielä kokouspäivänä, olethan tällöin yhteydessä suoraan assistenttiimme assistentti@tatte.fi ja pyydä kokouslinkkiä.

Jos haluaisit saada Kotipizza-kupongin, ilmoittauduthan kevätvuosikokoukseen viimeistään perjantaina 16.4. klo 12 mennessä ja muista rastittaa ruutu Kotipizza-kupongin saamiseksi, ja lähetämme sinulle yksilöidyn koodin sähköpostiisi. Kupongin voi lunastaa verkossa tai henkilökohtaisesti mistä tahansa Kotipizza-ravintolasta.

Muistathan, että olet tervetullut liittymään seuraan illan sosiaaliseen ohjelmaan vaikka et pääsisikään mukaan vuosikokoukseen. 

Ilmoittautumislomakkeen löydät sähköpostistasi.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Esityslistan hyväksyminen
 4. Kokousvirkailijoiden valinta: puheenjohtaja, sihteeri, ääntenlaskijat ja pöytäkirjan tarkastajat
 5. Ilmoitusasiat
 6. Vuoden 2020 toimintakertomus
 7. Vuoden 2020 tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto
 8. Tili- ja vastuuvapaudesta päättäminen
 9. Ehdotus Tatten lisäbudjetista vuodelle 2021
 10. Fenix Collegium -palkinnon jako
 11. Muut esille tulevat asiat
 12. Kokouksen päättäminen

Lämpimästi tervetuloa!
Tampereella 14.4.2021
Tatte ry:n hallitus

Kokousasiakirjat:

TATTE toimintakertomus 2020

TATTE tilinpäätös 2020 allekirjoitettu

Ehdotus lisäbudjetiksi_Proposal for an extra budget