INA ry:n kevätkokous & -seminaari

Tervetuloa Informaatioalan akateemiset INA ry:n kevätkokoukseen ja -seminaariin. Kokous ja seminaari järjestetään Jyväskylässä 13.5. klo 12-18. Osallistuminen on mahdollista sekä paikan päällä että virtuaalisesti.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki INA ry:n jäsenet ja seminaariosuuteen kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu 1.5. mennessä.

Paikka: Avoimen tiedon keskus / yliopiston kirjasto, Seminaarinkatu 15 (B, Lähde), Jyväskylä, Tila: Tietoniekka / aulatila

Ohjelma
12.00 Avoimen tiedon keskuksen esittelykierros
13.00 INA:n sääntömääräinen kevätkokous (vain INA ry:n jäsenille)
13.30-14.30 Kahvitarjoilu
14.30 Kevätseminaari
Jussi Hyvärinen: Puheenjohtajan tervehdys
14.45 Elina Kähö: Työn tuunaaminen – työntekijät tieteellisen kirjaston muutoksessa
15.30 Johanna Vuori: Työn mielekkyyttä yhteisöohjautuvuudella
16.15 Gila Heimonen: Mindfulnessista mielenrauhaa -ohjaus
17.00 Cocktail-tarjoilua ja seurustelua

Kokoukseen etänä osallistuville INA:n jäsenille lähetetään Kotipizzan lahjakortti. Ulkopaikkakuntalaisille INA:n jäsenille korvataan matkakulut halvimman julkisen liikenteen kulujen mukaan.

Puhujaesittelyt

Elina Kähö: ”Työskentelen Helsingin yliopiston kirjaston palvelupäällikkönä, vastuualueena kokoelmat ja aineistot. Esihenkilöryhmääni kuuluu 13 henkilöä. Olen valmistunut Oulun yliopistosta filosofian maisteriksi, pääaineena informaatiotutkimus. Lisäksi olen suorittanut YAMK-tutkinnon (liiketoiminnan kehittäminen), jonka opinnäytetyöni käsitteli työn tuunaamista eli miten työntekijä voi muokata työtään muuttavassa toimintaympäristössä. Aikaisempi työkokemus minulla on valtioneuvoston tieto- ja kirjastopalveluista.”

Johanna Vuori (HT, dosentti): ”Johanna (HT, dosentti) työskentelee Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yliopettajana. Hänen tutkimusalueensa ovat johtaminen ja organisaatiot. Johanna on tutkinut itse- ja yhteisöohjautuvuutta Business Finlandin rahoittamassa Minimalist Organizational Design -hankkeessa 2018 – 2021 yhteistyössä Aalto yliopiston ja Tampereen yliopiston tutkijoiden kanssa.”