HYT hakee osa-aikaista järjestösihteeriä: hae 6.2.2022 mennessä

 

Helsingin yliopiston tieteentekijät ry (HYT) hakee järjestösihteeriä alkaen 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen työsuhteeseen. HYT on ammattiyhdistys, joka kuuluu Tieteentekijöiden liittoon. Järjestösihteeri voi itse vaikuttaa osa-aikaisuuden asteeseen, mutta lähtökohtaisesti tarjoamme 40% työsuhdetta.

HYT on Helsingin yliopistossa toimiva, niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin tutkijoiden, opettajien, väitöskirjatutkijoiden sekä muissa akateemisissa ja hallinnollisissa asiantuntijatehtävissä toimivien ammattiyhdistys.

Järjestösihteerin työtehtäviin kuuluu

– hallituksen kokousten valmistelua ja kokoussihteerin tehtävät

– yhdistysten sääntömääräisten vuosikokousten valmistelua

– työryhmätyöskentelyä ja yhdistyksen toiminnan suunnitteluun osallistumista

– jäsen- ja muiden edunvalvontaan liittyvien tapahtumien suunnittelua ja organisointia

– yhteydenpitoa yhdistyksen jäseniin, muihin yhdistyksiin ja Tieteentekijöiden liittoon

– uutiskirjeen laatiminen, kotisivujen, blogin ja sosiaalisen median kanavien päivittäminen sekä muita viestintätehtäviä

– asiakirjahallintoa

 

Hakijalta edellytämme

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (HYTin hallituksen kokoukset ovat englanniksi, ja jäsenviestintä aina sekä suomeksi että englanniksi).
  • Monipuolista viestintäosaamista.
  • Hyvää kirjallista ilmaisua.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Itsenäistä työotetta ja kykyä organisoida omaa työtä ja työaikaa. HYTin hallitus on järjestösihteerin monipäinen esimies: hallituksen kokousten välissä järjestösihteeri työskentelee erittäin itsenäisesti.

 

Arvostamme

  • Yliopistosektorin tuntemusta
  • Kokemusta järjestöistä ja/tai ammattiyhdistyskentältä.
  • Kiinnostusta viestinnän kehittämiseen.
  • Kiinnostusta kehittää yhdistyksen toimintamuotoja.
  • Valmiutta käyttää työssä ruotsin kieltä.

 

Tarjoamme

Vakaan työpaikan ja monipuolisen työn, jota tehdään tutkimuksen, sivistyksen ja kestävämmän akateemisen työkulttuurin puolesta. Kannustamme työntekijää kehittämään ja päivittämään osaamistaan. Tarjoamme joustavaa työaikaa ja -paikkaa. Hallituksen kokoukset pidetään etänä, hybridinä tai Helsingin yliopistolla, ja ne pidetään yleensä kello 16-19 välillä.

Palkka on 18 e /h. Aloitus 1.3.2022. tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen hyt-puheenjohtaja@helsinki.fi. Viimeinen hakupäivä on 6.2.2021.

Tieteteentekijöiden liittoon kuuluva Suomen akateemisten tutkijoiden yhdistys (SATY) hakee myös järjestösihteeriä. Tutustu työpaikkailmoitukseen täällä. Halutessasi voit hakea molempien yhdistysten järjestösihteeriksi, jolloin työaika on noin 60%. Tee siinä tapauksessa yhteinen hakemus ja lähetä se molempien yhdistysten puheenjohtajille (Tommi Kokkonen, hyt-puheenjohtaja@helsinki.fi ja meri.jalonen@lab.fi).

 

Ystävällisin terveisin,

Tommi Kokkonen, HYTin puheenjohtaja

hyt-puheenjohtaja@helsinki.fi (yhteydenototot sähköpostitse)