Tieteentekemisen puolustajat – SATY

Suomen akateemisten tutkijoiden yhdistys SATY ja Tieteentekijöiden liitto järjestävät

Tieteentekemisen puolustajat -keskustelun

Torstaina 13.10.2022 klo 15-16

Zoom-alustalla

Tieteentekijät tuottavat tiedon, jota yhteiskuntamme tarvitsee. Tieteentekijöiden liitto toimii kaikkien tieteentekijöiden tukena ainutlaatuisena tiedepolitiikan edunvalvontajärjestönä.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan siitä, miten tieteentekijöiden ja tieteentekemisen tukijoiden arkea nostetaan esille vaikuttamistyössä valtakunnan tasolla ja paikallisesti. Kerromme myös, millaisia työvoittoja edunvalvonnassamme on viime aikoina saavutettu. Tule kertomaan omista toiveistasi edunvalvontaa koskien suoraan liiton puheenjohtajalle.

Tilaisuus järjestetään joko suomeksi tai englanniksi ilmoittautuneiden osallistujien perusteella.

Kutsu mukaan myös Tieteentekijöistä kiinnostunut kollegasi! Keskustelutilaisuuden osallistujille tarjotaan Kotipizzan verkkokauppakoodi, arvoltaan 20 euroa. Pizza tilataan verkkokaupasta henkilökohtaisella koodilla, joka on voimassa 13.10.-31.10.2022.

Keskustelun jälkeen klo 16 alkaen SATY kutsuu sinut

SATY:n 50-vuotisjuhlavuoden suunnitteluun

Torstaina 13.10.2022 klo 16-17

Zoom-alustalla

SATY täyttää ensi vuonna yhdistyksenä 50 vuotta ja haluamme tehdä juhlavuodesta jäsenistön näköisen. Tule siis mukaan ideoimaan, miten juhlavuotta voisi yhdessä viettää. Haluaisimme, että juhlavuoden tapahtumia on eri paikkakunnilla, joilla SATY:n jäsenet asuvat tai työskentelevät. Onko sinulla mielessä tapahtuma, joka sopisi juhlavuoteen tai jonka järjestelyihin haluaisit osallistua?

Ilmoita itsesi mukaan keskustelutilaisuuteen sekä juhlavuoden suunnitteluun tästä torstaihin 6.10.2022 klo 16.00 mennessä. Välitä linkki myös kiinnostuneelle kollegallesi!

Ilmoittaudu tilaisuuksiin 6.10.2022 klo 16.00 mennessä

Lämpimästi tervetuloa!

Maija S. Peltola
Puheenjohtaja, Tieteentekijät

Meri Jalonen
Puheenjohtaja, SATY