Tervetuloa Samkot ry:n syyskokoukseen 21.11.2023

Tervetuloa Samkot ry:n syyskokoukseen 21.11.2023

 

Suomen ammattikorkeakoulujen tieteentekijät ry:n ensimmäinen sääntömääräinen syyskokous järjestetään tiistaina 21. marraskuuta kello 17:30 alkaen Teams-yhteydellä. Kokous kestää arviolta noin puolesta tunnista tuntiin.

 

Kokouksessa päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta. Tervetuloa keskustelemaan ja päättämään hallituksen esittämistä painopisteistä toiminnalle: edunvalvonta ja vaikuttamistyö ammattikorkeakouluissa, Samkot toimijana ja yhteistyökumppanina ja Samkot yhteisönä. Kokouksessa jäsenillä on mainio mahdollisuus vaikuttaa tulevan toimintakauden suunnitelmiin!

Kokouksessa valitaan myös hallitus, joka vastaa toimintasuunnitelman toteutuksesta. Lämpimästi tervetuloa hallitukseen! Hallitusjäsenyys tarjoaa mahtavan näköalapaikan ammattikorkeakoulujen tieteentekijöiden uudenlaisen edunvalvonnan kehittämiseen ja ajankohtaisiin keskusteluihin ammattikorkeakoulujen uudesta työehtosopimuksesta.

Hallituksen jäsenellä ei tarvitse olla ennakkotietoa tai -kokemusta yhdistystoiminnasta eikä edunvalvonnasta. Jokaiselle löytyy varmasti omiin kiinnostuksen kohteisiin ja elämäntilanteeseen sopiva rooli hallitustyöskentelyssä. Hallituksessa toimimiseen saa perehdytystä ja tukea kokeneemmilta toimijoilta.

 

Mikäli et pääse kokoukseen, mutta voisit olla kiinnostunut tulemaan mukaan hallitukseen, laita ihmeessä viestiä pj Sannille (sanni.tiitinen@tieteentekijat.fi).

 

Ilmoittaudu kokoukseen 20.11. mennessä osoitteeseen sanni.tiitinen@tieteentekijat.fi. Kokouslinkki toimitetaan ilmoittautuneille kokouspäivän aamuna.

 

Kokouksen esityslista:

  1.       Kokouksen avaus
  2.       Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
  3.       Kokousvirkailijoiden valinta
  4.       Kokouksen työjärjestys
  5.       Toimintasuunnitelma vuodelle 2024
  6.     Jäsenmaksujen suuruudet vuodelle 2024
  7.       Budjetti vuodelle 2024
  8.       Hallituksen puheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta
  9.       Yhdistyksen toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valinta
  10.   Yhdistyksen edustajien valinta liittokokoukseen
  11.   Muut esille tulevat asiat
  12.   Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!

13.11.2023

Samkot ry:n hallitus