Vakuutukset käytössäsi myös kesällä

Tiesithän, että jäsenenä sinulla on käytössäsi vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutukset!

Jäsenvakuutuksesi on Turvassa

Tieteentekijät on vakuuttanut jäsenensä vakuutusyhtiö Turvassa. Vapaa-ajan matkustajavakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajan matkoilla sekä vapaa-ajalla tehtävillä kotimaan matkoilla, yhtäjaksoisesti enintään 45 vuorokauden ajan. Tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa vapaa-aikana. Järjestövakuutus tuo turvaa liiton jäsenen osallistuessa järjestötehtäviin ja -tilaisuuksiin kaikkialla maailmassa. Näiden lisäksi jäsenillä on myös ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus.

Turva tarjoaa liiton jäsenille täyden kympin alennuksia myös muista vakuutuksista. Löydät tarkempia lisätietoja Tieteentekijöiden jäsenvakuutusten tuoteselosteesta osoitteessa turva.fi/tieteentekijat.

Hyödynnä Henkivakuutusyhtiö Kalevan kesäetu

Tieteentekijöiden jäsenille on tarjolla henkivakuutus ja lapsen tapaturmavakuutus jäsenetuhintaan – jopa alle 10 € kuukaudessa. Kampanjakoodilla (löytyy 5/21 uutiskirjeestä joka on lähetetty jäsenille 24.6.) saat henkivakuutuksen oston yhteydessä leffalipun kaupan päälle! Osallistu samalla 2000 € matkalahjakortin arvontaan. Vakuutuksen myöntää yhteistyökumppanimme Henkivakuutusyhtiö Kaleva. Lunasta etusi!

Lue lisää vakuutuseduista