Kysely nuoremmille tutkijoille – vastaa 15.1. mennessä

Tervehdys nuorempi tutkija!

Kutsumme sinut vastaamaan Tieteentekijöiden kyselyyn nuoremmille tutkijoille. Selvitämme siinä Suomessa toimivien nuorempien tutkijoiden työskentelyolosuhteita eri rahoitusmuodoissa, toimeentuloa, uranäkymiä, liikkuvuuskokemuksia sekä tohtorikoulutuksen ja väitöskirjatyön ohjausta.

Kysely on tarkoitettu väitöskirjatutkijoille kaikilla tieteenaloilla sekä tutkijoille, joiden tohtorintutkinnosta on enintään neljä (4) vuotta.

Kysely nuoremmille tutkijoille on keskeinen tiedonlähde Tieteentekijöiden edunvalvontatyölle. Edellinen kysely nuoremmille tutkijoille toteutettiin 2017 ja silloin vastauksia saatiin 1870 kappaletta. Nyt toivomme, että voit antaa meille noin 15–20 minuuttia aikaasi vastaamalla tähän kyselyyn. Jokainen vastaus on tärkeä!

Kyselyyn vastaaminen ei edellytä jäsenyyttä Tieteentekijöiden liitossa. Voit vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Toteutamme kyselyn Aula Researchin kanssa. Vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja tulokset raportoidaan anonyymisti keskiarvotasolla.

Arvomme osallistujien kesken kaksi Jopo-polkupyörää sekä kaksi 6 kuukauden lahjakorttia Storytel ääni- ja e-kirjapalveluun!

Vastausaika on 15.1.2021 asti. Kyselyn tulokset julkistetaan keväällä 2021.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä.


Lisätiedot:

Miia Ijäs-Idrobo
Erityisasiantuntija, Tieteentekijät
miia.ijas@tieteentekijat.fi

Puh. 0207 589 622

 

Kyselyyn liittyvät tekniset kysymykset:

Riikka Vaaja
Project Manager, Aula Research Oy
riikka.vaaja@aularesearch.fi

Puh. +358 44 3056027